"徐澤林"小學媽咪請入

我都係家長...
響度傾下計啦~
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

到:handshake

到:handshake
meimei 發表於 2009-9-4 14:25

小美美...
我今朝又見到你...
擔把遮遮住細仔......
不過今日我渣車叫唔到你~~

:Q 哎呀...
我阿仔開學只不過4日....
我日日接佢番學放學...骨頭痛呀~~~~
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

我唔係媽媽可可以又吹呀 ^.^

綠豆子 發表於 2009-9-4 14:30

隨便隨便;P
我唔mind的...
你唔係媽媽..但你係我女的愛人爸爸啵{:3_52:}

小美美...
我今朝又見到你...
擔把遮遮住細仔......
不過今日我渣車叫唔到你~~

我日日接佢番學放學...骨頭痛呀~~~~ ...
陳飛 發表於 2009-9-4 14:29

係呀!!
我渣遮,你渣車,:lol
大家都係為個仔!!

星期一係咪放十二點?星期二先正式?

係呀!!
大家都係為個仔!!

meimei 發表於 2009-9-4 14:36

下....你唔知,我都唔知啵=.='
我聽日親子樂悠悠時問問人..之後答你....

我日日接佢番學放學...骨頭痛呀~~~~ ...
陳飛 發表於 2009-9-4 14:29

番學放學...
你渣車已經好好多啦!
我步行仲骨頭痛啦!

:L

係呀!!
大家都係為個仔!!

meimei 發表於 2009-9-4 14:36

香港落雨... 點解要渣遮呢??

綠豆子 發表於 2009-9-4 14:30

無問題呢!!傾下講下時間快過!:D

我都係家長...
響度傾下計啦~
陳飛 發表於 2009-9-4 14:03

仲有無家長...
:$

番學放學...
你渣車已經好好多啦!
我步行仲骨頭痛啦!

:L
meimei 發表於 2009-9-4 14:38

我今日先渣車送仔返學咋=.=
我都行左3日路了....日日行4個字返學..真係格肋底都出水....
買完"送"返屋企時曬到骨+頭都痛!

做左大半年師奶=.=
有時辛苦得滯..真係好想返工食奶奶好過....
師奶真偉大啊~~~~~~~

香港落雨... 點解要渣遮呢??
綠豆子 發表於 2009-9-4 14:38

晨早流流...曬到甩皮啊=.=

陳飛 發表於 2009-9-4 14:44

係呀... 今早返工時.. 係巴士站等車果一剎那.. 我都大汗叠細汗呀陰公

係呀... 今早返工時.. 係巴士站等車果一剎那.. 我都大汗叠細汗呀陰公
綠豆子 發表於 2009-9-4 14:47

愛人皮膚滑滑都唔洗怕...
我曬曬就"黑古勒突"爆爛面"唔擔遮真係唔惦

陳飛 發表於 2009-9-4 14:44

我唔怕甩皮,....可惜唔甩皮,曬到出斑=.=

我唔怕甩皮,....可惜唔甩皮,曬到出斑=.=
meimei 發表於 2009-9-4 14:50

你有花膠補補又訓得...
我見你都好滑啵{:3_46:}

下....你唔知,我都唔知啵=.='
我聽日親子樂悠悠時問問人..之後答你....
陳飛 發表於 2009-9-4 14:37

頭先都係大仔講我知,應該係架啦!!

頭先都係大仔講我知,應該係架啦!!
meimei 發表於 2009-9-4 14:53

咁我信你阿仔o架啦~{:3_52:}

隨便隨便;P
我唔mind的...
你唔係媽媽..但你係我女的愛人爸爸啵{:3_52:}
陳飛 發表於 2009-9-4 14:33

?
陳飛 &綠豆子
夫婦?

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale