愛人皮膚滑滑都唔洗怕...
我曬曬就"黑古勒突"爆爛面"唔擔遮真係唔惦
陳飛 發表於 2009-9-4 14:49

不過家下d太陽真係好毒.. 我都唔敢狂曬... 曬大約10分鐘左右就避一避了

我唔怕甩皮,....可惜唔甩皮,曬到出斑=.=
meimei 發表於 2009-9-4 14:50

咁您塊面一定白白滑滑一d斑都無 ^.^

不過家下d太陽真係好毒.. 我都唔敢狂曬... 曬大約10分鐘左右就避一避了
綠豆子 發表於 2009-9-4 14:56

哎呀...十分鐘...我一分鐘已經要搵把umbrella擋擋佢~
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

你有花膠補補又訓得...

陳飛 發表於 2009-9-4 14:52

可惜....肥呢!!:sleepy:

可惜....肥呢!!:sleepy:
meimei 發表於 2009-9-4 14:59

怕肥不如食阿膠啦.. 女人欣物嚟架 ^.^

哎呀...十分鐘...我一分鐘已經要搵把umbrella擋擋佢~
陳飛 發表於 2009-9-4 14:58

我脂肪層夠厚.. 無有怕.. 呵呵呵

綠豆子 發表於 2009-9-4 14:57

{:3_46:}   係呀係呀...小美美係媽咪界之中的靚女表表者來的~{:3_46:}
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

綠豆子 發表於 2009-9-4 14:57

唔係啊....:dizzy:

綠豆子 發表於 2009-9-4 15:01

係啵..唔記得介紹下...
meimei係我義工的朋友仔~
綠豆子係我的愛人....(特別注意:我愛人都是女性來的,來自澳門;P )

綠豆子 發表於 2009-9-4 15:01

補血:)

補血:)
meimei 發表於 2009-9-4 15:07

但如果胃容易痛就少食一點

補血之餘.. 皮膚又靚靚 ^.^

係啵..唔記得介紹下...
meimei係我義工的朋友仔~
綠豆子係我的愛人....(特別注意:我愛人都是女性來的,來自澳門;P )
陳飛 發表於 2009-9-4 15:07

失禮失禮 :$

小美美您好 ^.^

{:3_46:}   係呀係呀...小美美係媽咪界之中的靚女表表者來的~{:3_46:}
陳飛 發表於 2009-9-4 15:04

哇!嚇死我咩~:shutup:!!o甘客氣呀!!請你飲茶!!

失禮失禮 :$

小美美您好 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:09

綠豆子:loveliness: 您好~您好~

但如果胃容易痛就少食一點

補血之餘.. 皮膚又靚靚 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:09

哦~原來係o甘..之前都聽過,有益有益

哇!嚇死我咩~:shutup:!!o甘客氣呀!!請你飲茶!!
meimei 發表於 2009-9-4 15:36

請我食花膠都得;P

今日同美珊企響一大班家長面前介紹童心園...
{:3_50:}腳震...

meimei..聽日係放12點啊...星期二先正常...

HI~~~我加入左吖~~~bk 係dinoxxxx 吖

HI~~~我加入左吖~~~bk 係dinoxxxx 吖
priscilla 發表於 2009-9-6 17:16

呵呵~歡迎您啊~
昨日見唔見到我呀?
我幫手玩遊戲同介紹童心園{:3_52:}

另外...你響bk問我星期一係咪全體小朋友著體育服...
我小朋友話星期一開始可以著體育服...
如果你小朋友有體育堂果日或者特別日子先著...

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale