咁您塊面一定白白滑滑一d斑都無 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 14:57

唔係啊....:dizzy:

怕肥不如食阿膠啦.. 女人欣物嚟架 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:01

係啵..唔記得介紹下...
meimei係我義工的朋友仔~
綠豆子係我的愛人....(特別注意:我愛人都是女性來的,來自澳門;P )
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

怕肥不如食阿膠啦.. 女人欣物嚟架 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:01

補血:)

{:3_46:}   係呀係呀...小美美係媽咪界之中的靚女表表者來的~{:3_46:}
陳飛 發表於 2009-9-4 15:04

哇!嚇死我咩~:shutup:!!o甘客氣呀!!請你飲茶!!

失禮失禮 :$

小美美您好 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:09

綠豆子:loveliness: 您好~您好~

但如果胃容易痛就少食一點

補血之餘.. 皮膚又靚靚 ^.^
綠豆子 發表於 2009-9-4 15:09

哦~原來係o甘..之前都聽過,有益有益

哇!嚇死我咩~:shutup:!!o甘客氣呀!!請你飲茶!!
meimei 發表於 2009-9-4 15:36

請我食花膠都得;P
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

今日同美珊企響一大班家長面前介紹童心園...
{:3_50:}腳震...

meimei..聽日係放12點啊...星期二先正常...

HI~~~我加入左吖~~~bk 係dinoxxxx 吖

HI~~~我加入左吖~~~bk 係dinoxxxx 吖
priscilla 發表於 2009-9-6 17:16

呵呵~歡迎您啊~
昨日見唔見到我呀?
我幫手玩遊戲同介紹童心園{:3_52:}

另外...你響bk問我星期一係咪全體小朋友著體育服...
我小朋友話星期一開始可以著體育服...
如果你小朋友有體育堂果日或者特別日子先著...

呵呵~歡迎您啊~
昨日見唔見到我呀?
我幫手玩遊戲同介紹童心園{:3_52:}
陳飛 發表於 2009-9-6 20:08

o係你介紹童心園先認到你o乍. 當時實在太多人, 個個都唔識, 真係好難相認.

哦~~著運動服個宣佈原來係咁~~慘囉, 我企係出面聽都聽錯添, 希望我個仔慢慢會認真d聽宣佈啦~~

o係你介紹童心園先認到你o乍. 當時實在太多人, 個個都唔識, 真係好難相認.
priscilla 發表於 2009-9-6 20:26

我之前響bk講左我仔唔係1年級仔...我掛左大大隻牌係義工....
不過我都好想同你地相認....

另外...你響bk問我星期一係咪全體小朋友著體育服...
我小朋友話星期一開始可以著體育服...
如果你小朋友有體育堂果日或者特別日子先著...

哦~~著運動服個宣佈原來係咁~~慘囉, 我企係出面聽都聽錯添, 希望我個仔慢慢會認真d聽宣佈啦~~
priscilla 發表於 2009-9-6 20:32

係咪你小朋友星期一有體育堂啊?

係咪你小朋友星期一有體育堂啊?
陳飛 發表於 2009-9-6 20:34

唔係吖, 星期三先體育堂, 所以傾日都係著校服返學~~

唔係吖, 星期三先體育堂, 所以傾日都係著校服返學~~
priscilla 發表於 2009-9-6 20:37

聽日你地一年級小朋友有無特別活動?

priscilla ,我9月都自己接小朋友放學嘛...再見到我就一定叫下我啵...

priscilla 發表於 2009-9-6 20:26

睇下
http://www.happyfunnyland.com/vi ... &extra=page%3D1

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale