返回列表 發帖
呵呵~歡迎您啊~
昨日見唔見到我呀?
我幫手玩遊戲同介紹童心園{:3_52:}
陳飛 發表於 2009-9-6 20:08

o係你介紹童心園先認到你o乍. 當時實在太多人, 個個都唔識, 真係好難相認.

哦~~著運動服個宣佈原來係咁~~慘囉, 我企係出面聽都聽錯添, 希望我個仔慢慢會認真d聽宣佈啦~~

o係你介紹童心園先認到你o乍. 當時實在太多人, 個個都唔識, 真係好難相認.
priscilla 發表於 2009-9-6 20:26

我之前響bk講左我仔唔係1年級仔...我掛左大大隻牌係義工....
不過我都好想同你地相認....
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

另外...你響bk問我星期一係咪全體小朋友著體育服...
我小朋友話星期一開始可以著體育服...
如果你小朋友有體育堂果日或者特別日子先著...
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

哦~~著運動服個宣佈原來係咁~~慘囉, 我企係出面聽都聽錯添, 希望我個仔慢慢會認真d聽宣佈啦~~
priscilla 發表於 2009-9-6 20:32

係咪你小朋友星期一有體育堂啊?

係咪你小朋友星期一有體育堂啊?
陳飛 發表於 2009-9-6 20:34

唔係吖, 星期三先體育堂, 所以傾日都係著校服返學~~

唔係吖, 星期三先體育堂, 所以傾日都係著校服返學~~
priscilla 發表於 2009-9-6 20:37

聽日你地一年級小朋友有無特別活動?

priscilla ,我9月都自己接小朋友放學嘛...再見到我就一定叫下我啵...

priscilla 發表於 2009-9-6 20:26

睇下
http://www.happyfunnyland.com/vi ... &extra=page%3D1

聽日你地一年級小朋友有無特別活動?
陳飛 發表於 2009-9-6 20:39

都冇吖, 傾日都係班主任課, 要帶書囉~~

我平日要返工吖, 多數會湊佢返學, 但8號同9號會請假, 所以應該會接到佢放學. 希望到時會見到你啦.

都冇吖, 傾日都係班主任課, 要帶書囉~~

我平日要返工吖, 多數會湊佢返學, 但8號同9號會請假, 所以應該會接到佢放學. 希望到時會見到你啦.
priscilla 發表於 2009-9-6 20:44

你見到我就拍下我啦...
我都係上年十女開始唔做野..全力湊自己對仔女...
我大女讀鐘聲的..

你見到我就拍下我啦...
我都係上年十女開始唔做野..全力湊自己對仔女...
我大女讀鐘聲的..
陳飛 發表於 2009-9-6 20:52

我都好想自己湊吖, 不過經濟唔許可, 冇計.
你大女讀鐘聲, 幾年班吖, 點解唔讀埋同一間學校既? 方便接送麻?

我都好想自己湊吖, 不過經濟唔許可, 冇計.
你大女讀鐘聲, 幾年班吖, 點解唔讀埋同一間學校既? 方便接送麻?
priscilla 發表於 2009-9-6 21:08

我女6年級了....
因為我覺得徐澤林先適合我仔...
我以前仔女返學會搭保姆車來我公司...
上年我女5年級..考試報分考中學...加埋我仔女好想我陪佢地多d..
所以決定放棄工作...

希望8號同9號會見到你啦, 放學時都好多人,我驚一時睇漏眼就miss 左

希望8號同9號會見到你啦, 放學時都好多人,我驚一時睇漏眼就miss 左
priscilla 發表於 2009-9-6 21:15

我會周圍搵我童心園朋友傾計的....
一年時間令我識左好多朋友...真係好開心..

我女6年級了....
因為我覺得徐澤林先適合我仔...
我以前仔女返學會搭保姆車來我公司...
上年我女5年級..考試報分考中學...加埋我仔女好想我陪佢地多d..
所以決定放棄工作... ...
陳飛 發表於 2009-9-6 21:13

你大女6年級啦. 揀左中學未吖?
你真係一個好媽媽, 你2個仔女真係好幸福.

你大女6年級啦. 揀左中學未吖?
你真係一個好媽媽, 你2個仔女真係好幸福.
priscilla 發表於 2009-9-6 21:21

未啊..12月先選...
大家都係好媽媽來的.~

未啊..12月先選...
大家都係好媽媽來的.~
陳飛 發表於 2009-9-6 21:24

呵呵~~~大家咁話啦~~~

係呢? 我都想問童心園係唔係多數係平日聚會同開會架? 我返工既, 咁未冇機會參與囉

呵呵~~~大家咁話啦~~~

係呢? 我都想問童心園係唔係多數係平日聚會同開會架? 我返工既, 咁未冇機會參與囉
priscilla 發表於 2009-9-6 21:29

你睇下http://www.happyfunnyland.com/vi ... &extra=page%3D1
我地過果邊傾..我邀左其他義工朋友入來...可以聽下佢地分享~
佢都唔係恆常返到童心園的...

{:2_31:} 大家好

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale