{:2_31:} 大家好
花師奶 發表於 2009-9-7 00:29

{:3_61:}  hihi~~花師奶
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

{:3_61:}  hihi~~花師奶
陳飛 發表於 2009-9-7 08:10

我又打下招呼先!!^^

我又打下招呼先!!^^
meimei 發表於 2009-9-7 11:04

我估花c奶應該係小一的家長...
等佢現身時介紹下自己先~
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

我估花c奶應該係小一的家長...
等佢現身時介紹下自己先~
陳飛 發表於 2009-9-7 13:31

:$ 好~

飛飛~有無大力推動下,童心園家長......:sleepy:

:$ 好~

飛飛~有無大力推動下,童心園家長......:sleepy:
meimei 發表於 2009-9-7 13:40
]

有d成績咁囉....
你係童心園ee..做咩唔入果邊果個POST吹水=.=

果邊果個POST吹水:L

無幾多....:L

果邊果個POST吹水:L

無幾多....:L
meimei 發表於 2009-9-7 13:55

我EMAIL左義工小組...連白姑娘都SEND埋..希望早日見到佢地

唔緊要啦!!慢慢o黎啦!!我地傾下先.....:D

唔緊要啦!!慢慢o黎啦!!我地傾下先.....:D
meimei 發表於 2009-9-7 14:51

我今日都見到你...
接放學時..你企得好前:L

我今日都見到你...
接放學時..你企得好前:L
陳飛 發表於 7-9-2009 02:53 PM

係呀!!要企到好前,細仔先見到我:L

呀哥就返返下,接返來,唔舒服......:sleepy:

係呀!!要企到好前,細仔先見到我:L

呀哥就返返下,接返來,唔舒服......:sleepy:
meimei 發表於 2009-9-7 15:00

哥哥無事嘛?/
但我見到你細仔果班第二班已經落左來,,

哥哥返左屋企,目訓左覺無事啦!!可能唔夠目訓就真:sleepy:

弟弟唔見我呢!要我行前又行前呢!!

哥哥返左屋企,目訓左覺無事啦!!可能唔夠目訓就真:sleepy:

弟弟唔見我呢!要我行前又行前呢!!
meimei 發表於 2009-9-7 15:10

哥哥成日見佢都咁精靈...你話病我都覺得出奇;P

想問下有無媽咪係第一輪+第二輪都入唔到,
而又係誇區叩門成功入讀的,
叩門如果同區會否機會大 d,
還是同誇區機會均等呢.

想問下有無媽咪係第一輪+第二輪都入唔到,
而又係誇區叩門成功入讀的,
叩門如果同區會否機會大 d,
還是同誇區機會均等呢.
KEROPPIPOOH 發表於 2009-9-11 15:01

我阿仔第一輪唔收...第二次收...
我想你本身係咪已受洗?

我阿仔也是第一輪唔收...第二次收...

我本身係同區.

我阿仔也是第一輪唔收...第二次收...

我本身係同區.
meimei 發表於 2009-9-11 15:38

你阿仔都話有5分...因為大仔...
我仔直情0分考入...真係開心到彈起~

你阿仔都話有5分...因為大仔...
我仔直情0分考入...真係開心到彈起~
陳飛 發表於 11-9-2009 03:39 PM

簡直係恭喜!恭喜!:lol

簡直係恭喜!恭喜!:lol
meimei 發表於 2009-9-11 15:48

:L   But三年級一開波晨早流流就踩場投訴呢,....

都唔係o既.......唔駛o甘介懷!

我覺得唔係投訴o既,

只係唔明就要問....意見o者!!(開心返啦):loveliness:

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale