我的仔女返學的好處~!!!呵呵~~~

唔知點解..仔女番學..我就好似如釋重負...
一返屋企就即刻排毒....

暑假流流長...真係長期便秘{:3_42:}
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

我仔一番學,我就胃痛,好有壓力...好擔心o甘樣.....:'(

我仔一番學,我就胃痛,好有壓力...好擔心o甘樣.....:'(
meimei 發表於 2009-9-4 15:03

唔係嘛=.='
你細仔今年邊班?
<=快d申請入來做會員,同我地一齊吹下水~Happy Funny Land 歡迎你~!!

唔係嘛=.='
你細仔今年邊班?
陳飛 發表於 2009-9-4 15:07

係架!!唉.....:funk:

細仔今年A班

係架!!唉.....:funk:

細仔今年A班
meimei 發表於 2009-9-4 15:10

黃老師.....
阿wing個仔都a班.....

係呀!!

其他我都唔熟識!!

係呀!!

其他我都唔熟識!!
meimei 發表於 2009-9-4 15:16

咁又係=.=
無咩人好似我咁多口水....乜狗屎垃圾都講....

我今日響hall都有同黃老師傾左兩句....
希望你細仔同佢夾得來啦...

希望啦!!

你傾到都好呀!!

:L

希望啦!!

你傾到都好呀!!

:L
meimei 發表於 2009-9-4 15:25

不過人夾人...可能你細仔夾到黃老師....
佢係咪教中文?

唉....
細仔性格急躁架!!

中文同I.T.

你今年呀仔ok嗎?:handshake

唉....
細仔性格急躁架!!

中文同I.T.

你今年呀仔ok嗎?:handshake
meimei 發表於 2009-9-4 15:44

同我仔上年一模一樣....
我仔今年吳老師做班主任(教體育果個)

仔囡返學同排毒有關咩?! =.="

佢地o係度會有壓力?!

路過....................

仔囡返學同排毒有關咩?! =.="

佢地o係度會有壓力?!

路過....................
狙擊手 發表於 2009-9-4 16:59

屙得無咁暢快=.='

屙得無咁暢快=.='
陳飛 發表於 2009-9-4 17:10

咩人黎架....
驚有人敲門,嚇親會縮返入去呀?

繼續路過.............

咩人黎架....
驚有人敲門,嚇親會縮返入去呀?

繼續路過.............
狙擊手 發表於 2009-9-4 17:23

我成日"形"屙屙下..佢地拍門又要去洗手間.....
總之無果種獨霸廁所既感覺就屙得周身唔聚財啦~:L

我成日"形"屙屙下..佢地拍門又要去洗手間.....
總之無果種獨霸廁所既感覺就屙得周身唔聚財啦~:L
陳飛 發表於 2009-9-4 18:42

有辦法......

你唔好關門咪得囉!

坐左係度望住外邊!!:lol

飛飛

可唔可以開個版版..

補習推薦...近(徐澤林)(雞地)

:D

有辦法......

你唔好關門咪得囉!

坐左係度望住外邊!!:lol
meimei 發表於 2009-9-4 18:57

咁開放....{:3_57:}
比佢睇住...我睇嚇到佢地便秘啵

飛飛

可唔可以開個版版..

補習推薦...近(徐澤林)(雞地)

:D
meimei 發表於 2009-9-4 19:00

你搵補習社咩?

UK Fashion British Fashion UK Fashion New Arrivals British Fashion New Arrivals UK Fashion Tops British Fashion Tops UK Fashion Skirts British Fashion Skirts UK Fashion Dresses British Fashion Dresses UK Fashion All-in-One British Fashion All-in-One UK Fashion Sale British Fashion Sale